Ejendomsadministration i mere end 50 år

Udførelse af alle administrative opgaver forbundet med ejendommens og foreningens daglige drift

ADMINISTRATION Af ejendomme

Varetagelse af alle opgaver i forbindelse med den daglige drift af boligudlejnings- og erhvervsejendomme

Administration af ejerforeninger

Udførelse af alle administrative opgaver forbundet med ejendommens og foreningens daglige drift

Ejendomsservice

Grundig, pligtopfyldende, faguddannet viceværtsservice til både boligudlejnings- og erhvervsejendomme af enhver støbning

Administration med kunden i centrum

Hos NME Ejendomsadministration har vi nu i over 50 år beskæftiget os med ejendomsadministration. Gennem vores mange år i branchen har vi opnået en solid faglig viden og stor indsigt i, hvordan administrationen af udlejningsejendomme og ejer- og grundejerforeninger udføres mest hensigtsmæssigt og med et minimum af udgifter for vores kunder.

Udover vores rent administrative funktion tilbyder vi også rådgivning i forbindelse med driften af f.eks. selvstændige ejerforeninger og generelle spørgsmål omkring ejendomsadministration.

Vi servicerer alle typer ejendomme - uanset størrelse - og kan tilbyde vores kunder en lang række skræddersyede løsninger. Som kunde sammensætter man selv kombinationen af de tilbud, man ønsker at benytte sig af, naturligvis på baggrund af ejendommens særlige behov og i tæt samråd med os.

2024-05-07_102118

Om NME

NME har drevet ejendomsadministration siden 1966. Vi beskæftiger i dag et hold på 12 dygtige medarbejdere, herunder viceværter, administratorer, malere og gartnere, som alle besidder høj faglig ekspertise inden for deres respektive områder, og vi bryster os af altid at levere professionel og imødekommende service

Formfuldent ejendomsadministration med tyk aarhusiansk accent. Ikk'å.

Scroll to Top