Boligsøgende

Ansøg om lejemål hos NME

Er du boligsøgende, beder vi dig udfylde vores elektroniske ansøgningsformular. Med ansøgningen bliver du oprettet i vores emnebank over interesserede lejere. Hvis vi er i stand til at tilbyde dig en fremvisning af et ledigt lejemål der matcher dine bolig ønsker, vil vi kontakte dig direkte på telefon eller mail

Log på ansøgning

Har du allerede ansøgt, kan du opdatere din ansøgning eller slette den ved at logge på med de oplysninger du modtog da du ansøgte

Er jeg sikret en fremvisning med en ansøgning?

Din ansøgning er ingen garanti for et lejemål og skal ikke opfattes som en venteliste plads. Din ansøgning vil blive taget i betragtning på lige fod med andre ansøgere og du vil blive kontaktet direkte hvis vi er i stand til at tilbyde dig en fremvisning af et lejemål der matcher dine ønsker.

Kan jeg ændre eller slette min ansøgning?
Når din ansøgning er afsendt modtager du automatisk en mail med et brugernavn og en adgangskode. Med disse oplysninger kan du logge på din ansøgning og foretage ændringer i dine ønsker eller slette ansøgningen.

Hvor længe gælder min ansøgning?
Din ansøgning har ingen udløbsdato. Ansøgningen vil kun blive slettet hvis du har accepteret vores tilbud om et lejemål eller selv foretager sletningen.

Se vores Værd At Vide (FAQ) her 

Scroll to Top