Effektiv Ejendomskommunikation med ProBo.dk

Vi er glade for at annoncere en spændende opgradering af vores ejendomsadministration, som vil gøre livet lettere for både administrator, viceværter og – frem for alt – lejere. For at sikre en mere strømlinet kommunikation og let adgang til vigtige oplysninger har vi indført det smarte ejendomskommunikationsværktøj, Probo.dk, i flere af vores ejendomme.

Probo.dk giver os mulighed for at centralisere al praktisk kommunikation mellem udlejere og lejere og samle alle vigtige informationer et let tilgængeligt sted. Dette gør det nemmere end nogensinde før at håndtere alt fra vedligeholdelsesanmodninger til opdateringer om ejendommens politikker og procedurer.

Vi arbejder aktivt på at implementere Probo.dk på alle vores ejendomme, så selvom dit lejemål endnu ikke er en del af dette system, vil det snart være det. Vi tror på, at denne opgradering vil gøre hverdagen mere bekvem for alle vores lejere, og vi ser frem til at se den positive indvirkning, det vil have på ejendommenes fællesskaber.

Hold øje med yderligere opdateringer på vores nye hjemmeside, www.nmejendom.dk, hvor vi løbende vil dele nyheder og informationer om vores forbedrede ejendomsadministration.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at komme i gang med Probo.dk, er du velkommen til at kontakte vores team. Vi står altid klar til at hjælpe.

Med venlig hilsen,
NME Ejendomsadministration

Scroll to Top