Åboulevarden 7
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Stuen Næste >
3 værelses
Antal værelser 3
Brutto etageareal 76 - 96 m2
Internet Bolignet
Kabel TV Bolignet
Husleje fra 13.800 kr.
Aconto forbrug 1.200 kr.
Depositum 3
Forudbetalt leje 3
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
1½ værelses
2 værelses
3 værelses
3 værelses lejligheder på Åboulevarden
Ejendommen huser to 3 værelses penthouse lejligheder med et bruttoetageareal på henholdsvis 76 og 96 m2. Den største er beliggende på Åboulevarden, mens den mindste har adresse i baghuset mod Mindegade. Billeder og plantegning er fra lejligheden på Åboulevarden.

Kendetegnende for begge lejligheder er de store vinduespartier der giver lejlighederne et behageligt lysindfald. Rummene er alle belagt med lyse parketgulve og hvide gipslofter. Begge lejligheder har desuden brede penthouse altaner med udsigt over Århus midtby.

Køkken
Lejlighederne er indrettet med lyse og funktionelle køkkener med laminat bordplade og god plads i de grebsfrie over- og underskabe. Til køkkenet hører opvaskemaskine, køle/fryseskab samt komfur med glaskeramisk kogeplade. Begge lejligheder har desuden egen vaskemaskine og tørretumbler.

Badeværelse
Badeværelserne er moderne og udstyret med hvid/sort sanitet, hængetoilet, gulvvarme og separat bruseniche. Rummet er belagt med klinkegulv og har lyst malede vægge.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører et opbevaringsrum i ejendommens stueetage. Alle lejligheder er desuden udstyret med dørtelefon. Internet og kabel TV bestilles gennem Bolignet Århus og er ikke inkluderet i huslejen.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore