Åboulevarden 7
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Åboulevarden 7
8000 Århus C
Lejligheder 10
Erhvervslejemål 1
Etager 5 + stuen
Lejlighedstyper1 - 3 vær.
Husleje fra6.592 kr.
ElevatorJa
Husdyr tilladtNej
Buslinjer12, 13, 15, 20
Indkøb500 m. Irma
TøjvaskMaskine i lejlighed
Eksklusive citylejligheder ved Århus Å
Ejendommen Åboulevarden 7 gennemgik i 2006 en omfattende ombygning med opførelsen af ti eksklusive citylejligheder i hjertet af Århus midtby. Ni lejligheder har niveaufri adgang fra Åboulevarden, mens én enkelt lejlighed har adresse i baghuset på Mindegade 5.

Ejendommens faciliteter
Ejendommen er udstyret med elevator samt dørtelefoner til alle lejligheder. Elevatoren og handicapliften i trappeindgangen sikrer samtidig at ejendommen også er egnet for beboere med fysiske handicap.

Parkering og transport
Med et beboerparkeringskort udstedt af Århus Kommune, kan beboerne parkere på offentlige parkeringspladser omkring ejendommen. NME Ejendomsadministration kan formidle kontakten til en udlejer af private parkeringspladser i et nærtliggende parkeringshus. Til beboerne med cykel huser ejendommen en cykelkælder med niveaufri adgang fra Mindegade. Blot få minutters gang fra Åboulevarden 7 ligger Rutebilstationen som er knudepunktet for den offentlige bustransport i Århus.


Området
Ejendommen er beliggende i det stemningsfyldte område langs Århus Å og Skolegade, som byder på en bred vifte af kulinariske oplevelser, natteliv og kulturelle tilbud. Nærområdet huser ligeledes utallige gode indkøbsmuligheder, blandt andet stormagasinerne Salling og Magasin samt ikke mindst Strøget som med sine 850 meter er Jyllands største handelsgade. Trods ejendommens beliggenhed midt i byens puls er der blot få minutters cykelafstand til rolige omgivelser ved Riis Skov eller Marselisborg Lystbådehavn.

Anerkendt arkitektur
Med sit moderne udtryk og nyistandsatte facade udmærker ejendommen sig i bybilledet. Ombygningen af Åboulevarden 7 modtog i 2006 en flot anerkendelse i forbindelse med Århus Kommunes årlige præmiering af ejendomme der ved modernisering har højnet byarkitekturen. Af nomineringen fremgik det blandt andet: ’Der er i hele renoveringen en gennemført og smuk detaljering og afstemt farveholdning, som giver bygningen et helstøbt udtryk’.

Udover de 10 citylejligheder, huser Åboulevarden 7 også et stort erhvervslejemål til restaurationsbrug. Læs mere under fanebladet erhvervslejemål.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore