Grøfthøjparken 165

Klik på det billede du vil se, eller klik på pilene for næste billede

Adresse

Grøfthøjparken 165

Postnummer

8260 Viby J

Lejligheder

68

Etager

6 + stuen

Lejlighedstyper

1½ - 4 vær.

Elevator:

Ja

Altaner

Ja

Fællesvaskeri:

Ja

Internet og TV:

Individuelt

Husdyr tilladt:

Begrænset omfang

Parkering:

Ja

Placering

Beskrivelse af ejendom

Funktionelle lejligheder i grønne omgivelser

NME Ejendomsadministration administrerer 68 lejligheder i ejendommen Grøfthøjparken 165. Ejendommen rummer store velholdte lejligheder fra 1½ - 4 værelser.

Ejendommens faciliteter

Ejendommen er opført i 1970 og har siden gennemgået løbende moderniseringer, så bygningen æstetisk såvel som funktionelt står som nyopført. Med sin maleriske placering på toppen af Ravnsbjergbakken har ejendommen glimrende udsigt til de naturskønne omgivelser og byen i baggrunden.

Grøfthøjparken 165 er udstyret med indendørs, aflåst cykelkælder, moderne vaskerum, to elevatorer, elektronisk adgangskontrol samt dørtelefoner til alle lejligheder. Beboerne råder desuden over et pulterkammer i kælderen.

Parkering og transport

Beboere med bil har mulighed for at parkere gratis på det store parkeringsområde langs ejendommen. De nærtliggende busforbindelser betyder, at der blot er 10 minutters rejsetid til Aarhus centrum.

Området

Grøfthøjparken ligger i åbne omgivelser med gåafstand til den smukke natur omkring Brabrandsøen. De store grønne arealer mellem ejendommene byder på legepladser og boldspilsaktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Beliggenheden i bydelen Viby i det sydlige Aarhus gør Grøfthøjparken til et populært sted at bo. Området har et rigt og varieret udvalg af dagligvareforretninger, fritidstilbud, og uddannelsessteder. Fra ejendommen er der få meters gang til Spar supermarked, den smukke Ravnsbjergkirke og velfungerende småbørnsinstitutioner.

Scroll to Top