Marselis Boulevard 30-32

Klik på det billede du vil se, eller klik på pilene for næste billede

Adresse

Marselis Boulevard 30-32

Postnummer

8000 Aarhus C

Lejligheder

84

Etager

14 + stuen

Lejlighedstyper

1 - 5 vær.

Elevator:

Ja

Altaner

Ja

Fællesvaskeri:

Ja

Internet og TV:

Individuelt

Husdyr tilladt:

Nej

Parkering:

Ja

Placering

Beskrivelse af ejendom

Med udsigt til Aarhusbugten og midtbyen

Ejendommen Marselis Boulevard rummer 84 flotte lejligheder beliggende i naturskønne omgivelser tæt på skov og strand. Størstedelen af lejlighederne har en betagende udsigt til Aarhus bugten og midtbyens hustage.

Ejendommens faciliteter

Ejendommen er opført i 1967 og har siden gennemgået løbende moderniseringer.

I 2008 blev der foretaget en gennemgribende istandsættelse af ejendommens facade og svalegange. Ved samme lejlighed blev der etableret nyt indgangsparti i glas med grøn beplantning og opholdsrum for ejendommens beboere, som også kan nyde godt af det moderniserede fælles vaskerum med behagelig møblering og nye maskiner.

Senest i 2013 blev udendørsarealerne renoveret med nyt haveanlæg, nyt væksthus med grøn beplantning, grill, borde og stole samt et aktivitetsområde med løbebane, mulighed for boldspil, putting green og klatrestativ.

I ejendommens stueetage findes et nybygget gæsteværelse med bad og toilet, som beboerne kan leje i forbindelse med besøg af kortere varighed. Ejendommen er desuden udstyret med to elevatorer samt dørtelefoner til alle lejligheder.

Parkering

Beboerne kan parkere deres biler på parkeringspladser langs Marselis Boulevard eller leje en privat garage i ejendommens nyistandsatte parkeringskælder. Til beboerne med cykel findes der to nyetablerede cykelkældere.

Området

Ejendommen ligger i gåafstand til Marselisborg Lystbådehavn, Tivoli Friheden og Aarhus stadion. Tangkrogen Strand og Marselisborgskovene er ligeledes kun et stenkast væk. I nærområdet findes et rigt og varieret udvalg af fritidstilbud, institutioner og uddannelsessteder. Fra ejendommen er der kun få minutters gang til Aarhus svømmestadion og de to ugentlige torvedage på Ingerslevs Boulevard.

Scroll to Top