Søren Nymarks Vej 15

Klik på det billede du vil se, eller klik på pilene for næste billede

Adresse

Søren Nymarks Vej 15

Postnummer

8270 Højbjerg

Erhvervslejelmål

4

Etager

1 + stuen

Parkering:

Ja

Placering

Beskrivelse af ejendom

Nyistandsat erhvervsejendom i Højbjerg

Ejendommen Søren Nymarks Vej 15 huser fire erhvervslejemål fordelt på det 2985 m2 store etageareal. Lejemålene benyttes til kontorbrug, størstedelen med tilhørende lagerhal eller værksted. Ejendommen er beliggende med stor facade ud mod Søren Nymarks Vej i et af byens mest eftertragtede industrikvarterer i Aarhus Syd.

Modernisering og faciliteter

Ejendommen er opført i 1966, men gennemgik i 2006 en gennemgribende ombygning hvor facade, tagkonstruktioner, kontorlokaler og udenomsarealer blev total moderniseret. Ejendommen fremstår i dag som en samlet enhed opført i mursten.

Det 8000 m2 store grundareal omfatter væsentlige udenomsarealer med befæstede tilkørsels- og parkeringsområder. Hertil kommer veltrimmede grønne arealer langs Søren Nymarks Vej.

Området

Ejendommen er beliggende med umiddelbar nærhed til hovedindfaldsvejene Ringvej Syd og Christian X's Vej. Der er via Søren Nymarks Vej nem tilkørsel til ejendommen. Kort afstand til motorvej og direkte kontakt til det jyske motorvejsnet. Ca. 6 km til Aarhus Centrum samt gode offentlige transportforbindelser via bybusser.

Erhvervslejemål

Erhvervslejemål i Århus syd

Ejendommen huser fire erhvervslejemål til kontorbrug, størstedelen med tilhørende lagerhal eller værksted.Alle lejemålene er udlejet og forventes ikke ledige

Scroll to Top