Studsgade 8-10

Klik på det billede du vil se, eller klik på pilene for næste billede

Adresse

Studsgade 8-10

Postnummer

8000 Aarhus C

Lejligheder

7

Erhvervslejelmål

3

Etager

2 + stuen

Lejlighedstyper

1 - 2 vær.

Fællesvaskeri:

Maskine i lejlighed

Internet og TV:

individuelt

Husdyr tilladt:

Nej

Parkering:

Nej

Placering

Beskrivelse af ejendom

Charmerende ejendom i Latinerkvarteret

Ejendommen Studsgade 8-10 rummer syv nybyggede lejligheder fra 2008 beliggende i det stemningsfyldte Latinerkvarter. Seks af lejlighederne er 2 værelses lejligheder, alle med forskelligt bruttoetageareal og ruminddeling.

Ejendommens faciliteter

Der er adgang til lejlighederne gennem det nyetablerede trappetårn i gården, hvor ejendommen desuden udmærker sig som et charmefuldt og nyrenoveret bindingsværkshus. I den brostensbelagte gård findes der cykelstativer for ejendommens beboere samt diskret affaldssortering. Alle lejlighederne råder over dørtelefon samt pulterkammer i ejendommens kælder.

Parkering

Til ejendommen hører tre parkeringspladser i ejendommens gård. Parkeringspladserne må kun benyttes af erhvervslejemålene.

Området

Den ensrettede Studsgade er beliggende i det stemningsfyldte Latinerkvarter. De smalle brostensbelagte gader huser en bred vifte af hyggelige caféer og alternative forretninger. Området er kendetegnet ved sin afslappede bohemeagtige atmosfære og de mange charmerende bindingsværkshuse. Latinerkvarteret er en del af Aarhus midtby med let adgang til restaurationerne langs Åen og indkøbsmulighederne på Strøget. Trods ejendommens beliggenhed midt i byens puls er der blot få minutters cykeltur til naturskønne omgivelser ved Riis Skov og stranden ved Bellevue.

Udover de 7 nybyggede lejligheder, rummer ejendommen i Studsgade også 3 store erhvervslejemål til henholdsvis restaurations-, butik og kontorbrug. Læs mere under fanebladet erhvervslejemål.

Lejligheder

Erhvervslejemål

Erhvervslejemål i latinerkvarteret

Ejendommen huser 3 store erhvervslejemål til henholdsvis butik, restaurations- og kontorbrug. Til lejemålene hører ligeledes en parkeringsplads i den brostenbelagte gård.

Kontor lejemålet har adresse på ejendommens 1. sal, mens restaurations- og butikslokalet er beliggende i stuen med indgang fra Studsgade.

Lejemålene er alle udlejet og forventes ikke ledige

Scroll to Top