Erhvervsejendomme

Vi tilbyder en lang række af forskellige ejendomme rundt omkring i Aarhus. Herunder kan du se hvilke ejendomme samt lejligheder, vi administrerer og tilbyder.

Frederiksgade 26-28

Blandet bolig og restauration på populær gågade i midtbyen. Tæt på alt, parallelt med strøget og omgivet af spændende bar- og restauranttilbud.

LÆS MERE HER

Frederiksgade 32

Moderne og arkitektonisk kontorbygning på fire etager med butikslokale i stuen. Unik beliggenhed på Frederiksgågade centralt i Århus midtby.

LÆS MERE HER

Frederiksgade 35

Nymoderniseret restaurationsejendom i tre etager på byens hotteste gågade – lige i hjertet af Aarhus.

LÆS MERE HER

Skt. Clemens Torv 9

Ejendommen rummer fire nyistandsatte lejligheder og to erhvervslejemål, beliggende med udsigt til Bispetorv i hjertet af Aarhus.

LÆS MERE HER

Sindalsvej 37

Fire moderniserede erhvervslejemål til kontorbrug, beliggende nær indfaldsvejene til Aarhus C, Risskov og motorvejsnettet.

LÆS MERE HER

Store Torv 3

Kontor-, restaurations- og butikslokaler i stor erhvervsejendom på en af Aarhus centrums mest eftertragtede adresser – klos op ad Aarhus Domkirke, Hotel Royal og Aarhus Teater.

LÆS MERE HER

Søren Nymarks Vej 15

Erhvervsejendom med kontor og lager faciliteter på 2985 m2 fordelt på fire lejemål. Beliggende i Højbjerg Industrikvarter tæt på Århus C og motorvejsnettet.

LÆS MERE HER

Åboulevarden 7

Ti eksklusive citylejligheder i hjertet af Aarhus beliggende ved udløbet af Aarhus Å. Ejendommen rummer desuden erhvervslejemål til restaurationsbrug.

LÆS MERE HER

Scroll to Top