1 VÆRELSES – Studsgade 8-10

Depositum:

3 mdr.

Forudbetalt leje:

1 md.

Aconto forbrug:

Vand og varme

Antal værelser:

1

Bruttoareal:

47 m2

Elevator:

Nej

Fællesvaskeri:

Maskine i lejlighed

Internet og TV:

Antenneforening

Parkering:

Offentlig

Plantegning

BESKRIVELSE AF LEJEMÅL

1 værelses lejligheder i Studsgade

Vores 1 værelses lejlighed i Studsgade har et bruttoetageareal på 47 m2. Fra lejlighedens lille entré med indbyggede garderobeskabe er der adgang til det moderne badeværelse. I forlængelse af entréen findes lejlighedens store værelse med integreret køkken og rum for indretning af spisekrog og soveafdeling. Lejligheden er belagt med lyse parketgulve og hvide gipslofter.

Værelse med integreret køkken

Lejligheden er indrettet med lyst og funktionelt HTH køkken med laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Til køkkenet hører køle/fryseskab samt komfur med glaskeramisk kogeplade. Vinduespartierne tilfører stuen masser af lys samt en unik udsigt til midtbyens hustage.

Badeværelse

Badeværelset er udstyret med hvid sanitet, gulvvarme, skabsplads samt separat bruseniche. Gulvet er belagt med klinker. Lejlighederne har desuden egen vaskemaskine og tørretumbler som er installeret i badeværelset.

Lejlighedernes faciliteter

Til lejlighederne hører et opbevaringsrum i ejendommens kælder. Alle lejligheder er desuden udstyret med dørtelefon. Internet og kabel TV bestilles gennem Yousee og er ikke inkluderet i huslejen.

Ejendommen

Studsgade 8-10

Renoveret ejendom beliggende i det stemningsfyldte Latinerkvarter. Ejendommen har syv nybyggede lejligheder og tre erhvervslejemål.

LÆS MERE HER

Scroll to Top