2 VÆRELSES – Studsgade 8-10

Depositum:

3 mdr.

Forudbetalt leje:

1 md.

Aconto forbrug:

Vand og varme

Antal værelser:

2

Bruttoareal:

55 - 79 m2

Elevator:

Nej

Fællesvaskeri:

Maskine i lejlighed

Internet og TV:

Antenneforening

Parkering:

Offentlig

Plantegning

BESKRIVELSE AF LEJEMÅL

2 værelses lejligheder i Studsgade

Ejendommen huser seks charmerende 2 værelses lejligheder med et bruttoetageareal fra 55 til 79 m2. To lejligheder har adresse på 1. sal, mens de sidste fire er beliggende i ejendommens øverste etage.

Bemærk: Billeder og plantegning skal ses som et eksempel, da lejlighederne alle har forskelligt bruttoetageareal, ruminddeling og indretning.

Kendetegnende for lejlighederne er de rummelige opholdsstuer med god plads til indretning af spisekrog og sofagruppe. Lejlighederne er desuden alle belagt med lyse parketgulve og hvide gipslofter, enkelte med loft i kip. Størstedelen af lejlighederne har en lille altan med udsigt til Domkirken og midtbyens hustage.

Køkken

Lejlighederne er indrettet med lyse og funktionelle HTH køkkener med laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Til køkkenet hører køle/fryseskab samt komfur med glaskeramisk kogeplade.

Badeværelse

Badeværelset er udstyret med hvid sanitet, gulvvarme, skabsplads og separat bruseniche. Gulvet er belagt med klinker. Lejlighederne har desuden egen vaskemaskine og tørretumbler som er installeret i badeværelset.

Lejlighedernes faciliteter

Til lejlighederne hører et opbevaringsrum i ejendommens kælder. Alle lejligheder er desuden udstyret med dørtelefon. Internet og kabel TV bestilles gennem Yousee og er ikke inkluderet i huslejen

Ejendommen

Studsgade 8-10

Renoveret ejendom beliggende i det stemningsfyldte Latinerkvarter. Ejendommen har syv nybyggede lejligheder og tre erhvervslejemål.

LÆS MERE HER

Scroll to Top