Ny hjemmeside i NME
1. december 2010
Ny hjemmeside med nyttige funktioner til gavn for kunder, lejere og boligsøgende
 
Ny hjemmeside top
 
Hos NME Ejendomsadministration er vi stolte over at kunne præsentere vores nye hjemmeside som er offentliggjort primo december 2010. Den nye hjemmeside åbner op for en lang række tilbud til gavn for kunder, lejere og boligsøgende.

Blandt de nye spændende funktioner er vores Lejer Login. Med Lejer Login får vores nuværende lejere adgang til flere forskellige relevante oplysninger om deres lejemål, herunder mulighed for at downloade lejemålets plantegning, husorden samt energimærkning på ejendommen. Samtidig vil lejerne via deres Lejer Login løbende modtage meddelelser med relevans for deres lejemål og ejendommen generelt. Adgangsoplysninger til Lejer Login vil blive fremsendt til lejerne i løbet af december 2010.

Hos NME oplever vi at leje af bolig kan være forbundet med mange spørgsmål. Derfor indeholder vores nye hjemmeside en lang række nyttige informationer om vores ejendomme og principperne ved leje af bolig. For boligsøgende giver den nye hjemmeside mulighed for at oprette en elektronisk ansøgning om lejemål. Vi opfordrer til at boligsøgende personer i fremtiden benytter den elektroniske ansøgning i stedet for at kontakte kontoret.

Ris og ros til hjemmesiden modtages gerne på mail@nmejendom.dk

God fornøjelse med den nye hjemmeside.Jesper Krath

Forretningsfører
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore