Ejendomsadministration i mere end 50 år

Ejendoms-administration i mere end 50 år

NME Ejendomsadministration tilbyder udlejning af over 450 lejemål samt administration af udlejningsejendomme og ejerforeninger i Aarhus. Udover vores rent administrative funktion tilbyder vi også rådgivning i forbindelse med driften af f.eks. selvstændige ejerforeninger og generelle spørgsmål omkring ejendomsadministration.

Søren Nymarksvej 15

Historie

NME Ejendomsadministration blev grundlagt i kølvandet på en betydningsfuld vækstperiode i Aarhus i slutningen af 1960'erne. I denne periode og årene efter opførte man ejendommene Grøfthøjparken 164-166, Marselis Boulevard 30-32 og Edouard Suensonsgade 4-6. Med disse nye boligkomplekser opstod behovet for en professionel administrationsvirksomhed, der kunne sikre drift, vedligeholdelse og kontrol af ejendommene. Dermed blev NME Ejendomsadministration etableret.

I takt med en voksende ejendomsportefølje har vi styrket vores ekspertise inden for ejendomsadministration for at imødekomme behovene hos de mange ejendomsinvestorer og -ejere. Denne udvikling har krævet en stadig mere professionel tilgang til ejendomsadministration, som har hjulpet os med at blive den strømlinede administrationsvirksomhed, vi er i dag.

Gennem årene har vi udvidet vores viden og fagkundskab inden for ejendomsbranchen, og som et naturligt skridt i denne udvikling begyndte vi også at administrere ejerforeninger – et forretningsområde vi lige siden har sat ære i at servicere med stor flid og tilfredshed for vores kunder.

Hvem er vi

NME beskæftiger et hold på 12 dygtige medarbejdere, herunder viceværter, administratorer, malere og gartnere, som alle besidder høj faglig ekspertise inden for deres respektive områder. Vi prioriterer kontinuerlig videreuddannelse for vores medarbejdere for at sikre, at vi er rustet til at møde de stadigt skiftende krav og udfordringer.

I årenes løb har vi opbygget en betydelig portefølje af egne ejendomme, hvoraf flertallet er opført af os selv, koncentreret omkring det centrale Aarhus.

I dag er NME synonymt med professionel ejendomsadministration på kommercielt niveau. Udover at forvalte vores egne udlejningsejendomme administrerer vi også et stort antal ejerforeninger og grundejerforeninger, hvilket understreger vores mangfoldighed og ekspertise inden for ejendomsbranchen.

Den Uendelige Bro 1
Scroll to Top