Boligsøgende
 
 
  Ansøg om lejemål hos NME   Bliv ansøger  
 
Ansøg
 
  Er du boligsøgende, beder vi dig udfylde vores elektroniske ansøgningsformular. Med ansøgningen bliver du oprettet i vores emnebank over interesserede lejere. Hvis vi er i stand til at tilbyde dig en fremvisning af et ledigt lejemål der matcher dine bolig ønsker, vil vi kontakte dig direkte på telefon eller mail
 
 
  Arrow Udfyld ansøgningsformular nu
 
 
  Jeg har ansøgt
  Jeg er ansøger  
 
Lejer login
 
  Har du allerede ansøgt, kan du opdatere din ansøgning eller slette den ved at logge på med de oplysninger du modtog da du ansøgte
 
 
  Arrow Log på din ansøgning
 
Er jeg sikret en fremvisning med en ansøgning?
Din ansøgning er ingen garanti for et lejemål og skal ikke opfattes som en venteliste plads. Din ansøgning vil blive taget i betragtning på lige fod med andre ansøgere og du vil blive kontaktet direkte hvis vi er i stand til at tilbyde dig en fremvisning af et lejemål der matcher dine ønsker.

Kan jeg ændre eller slette min ansøgning?

Når din ansøgning er afsendt modtager du automatisk en mail med et brugernavn og en adgangskode. Med disse oplysninger kan du logge på din ansøgning og foretage ændringer i dine ønsker eller slette ansøgningen.

Hvor længe gælder min ansøgning?
Din ansøgning har ingen udløbsdato. Ansøgningen vil kun blive slettet hvis du har accepteret vores tilbud om et lejemål eller selv foretager sletningen.
Reservation   Om NME
Er du i besiddelse af et reservationsbevis fra før 1. januar 2004, er du fortsat i betragtning til en lejlighed. Venligst kontakt os hvis dine kontaktoplysninger er ændret.

Du kan få tilbagebetalt dit depositum ved aflevering af beviset på vores kontor. Du kan også scanne beviset og maile det til os. Husk at anføre dine kontooplysninger.


Arrow Kontakt os
 
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore