Ejendomme

Vi tilbyder en lang række af forskellige ejendomme rundt omkring i Århus. Herunder kan du se hvilke ejendomme samt lejligheder vi administrere og tilbyder.

Marselis Boulevard 30-32

Nyistandsat ejendom beliggende i naturskønne omgivelser. Ejendommen rummer 84 flotte lejligheder med udsigt til Aarhus bugten og midtbyens hustage

LÆS MERE HER

Edouard Suensons Gade 4-6

30 flotte lejligheder i bebyggelsen Tømmergården centralt placeret på Trøjborg, blot få minutters gang fra alle byens faciliteter

LÆS MERE HER

Studsgade 8-10

Renoveret ejendom beliggende i det stemningsfyldte Latinerkvarter. Ejendommen har syv nybyggede lejligheder og tre erhvervslejemål.

LÆS MERE HER

Grøfthøjparken 164

NME administrerer 82 velholdte lejligheder i Grøfthøjparken 164 midt i grønne omgivelser i bydelen Viby.

LÆS MERE HER

Grøfthøjparken 165

NME administrerer 68 velholdte lejligheder i Grøfthøjparken 165, beliggende med grønne omgivelser i bydelen Viby.

LÆS MERE HER

Grøfthøjparken 166

NME administrerer 70 velholdte lejligheder i Grøfthøjparken 166, beliggende med grønne omgivelser i bydelen Viby.

LÆS MERE HER

J. Michaelsensgade 4

Moderniseret rødstensejendom med ni flotte lejligheder beliggende på attraktive Frederiksbjerg tæt på skov, strand og bymidte.

LÆS MERE HER

Frederiksgade 26-28

Blandet bolig og restauration på populær gågade i midtbyen. Tæt på alt, parallelt med strøget og omgivet af spændende bar- og restauranttilbud.

LÆS MERE HER

Skt. Clemens Torv 9

Ejendommen rummer fire nyistandsatte lejligheder og to erhvervslejemål, beliggende med udsigt til Bispetorv i hjertet af Aarhus.

LÆS MERE HER

Åboulevarden 7

Ti eksklusive citylejligheder i hjertet af Aarhus beliggende ved udløbet af Aarhus Å. Ejendommen rummer desuden erhvervslejemål til restaurationsbrug.

LÆS MERE HER

Scroll to Top