Åboulevarden 7

Klik på det billede du vil se, eller klik på pilene for næste billede

Adresse

Åboulevarden 7

Postnummer

8000 Aarhus C

Lejligheder

10

Erhvervslejelmål

1

Etager

5 + stuen

Lejlighedstyper

1 - 3 vær.

Elevator:

Ja

Altaner

Ja

Fællesvaskeri:

Maskine i lejlighed

Internet og TV:

Individuelt

Husdyr tilladt:

Nej

Parkering:

Nej

Placering

Beskrivelse af ejendom

Eksklusive citylejligheder ved Aarhus Å

Ejendommen Åboulevarden 7 gennemgik i 2006 en omfattende ombygning med opførelsen af ti eksklusive citylejligheder i hjertet af Aarhus midtby. Ni lejligheder har niveaufri adgang fra Åboulevarden, mens én enkelt lejlighed har adresse i baghuset på Mindegade 5.

Ejendommens faciliteter

Ejendommen er udstyret med elevator samt dørtelefoner til alle lejligheder. Elevatoren og handicapliften i trappeindgangen sikrer samtidig at ejendommen også er egnet for beboere med fysiske handicap.

Parkering og transport

Med et beboerparkeringskort udstedt af Aarhus Kommune, kan beboerne parkere på offentlige parkeringspladser omkring ejendommen. NME Ejendomsadministration kan formidle kontakten til en udlejer af private parkeringspladser i et nærtliggende parkeringshus. Til beboerne med cykel huser ejendommen en cykelkælder med niveaufri adgang fra Mindegade. Blot få minutters gang fra Åboulevarden 7 ligger Rutebilstationen som er knudepunktet for den offentlige bustransport i Aarhus.

Området

Ejendommen er beliggende i det stemningsfyldte område langs Aarhus Å og Skolegade, som byder på en bred vifte af kulinariske oplevelser, natteliv og kulturelle tilbud. Nærområdet huser ligeledes utallige gode indkøbsmuligheder, blandt andet stormagasinerne Salling og Magasin samt ikke mindst Strøget som med sine 850 meter er Jyllands største handelsgade. Trods ejendommens beliggenhed midt i byens puls er der blot få minutters cykelafstand til rolige omgivelser ved Riis Skov eller Marselisborg Lystbådehavn.

Anerkendt arkitektur

Med sit moderne udtryk og nyistandsatte facade udmærker ejendommen sig i bybilledet. Ombygningen af Åboulevarden 7 modtog i 2006 en flot anerkendelse i forbindelse med Aarhus Kommunes årlige præmiering af ejendomme der ved modernisering har højnet byarkitekturen. Af nomineringen fremgik det blandt andet: ’Der er i hele renoveringen en gennemført og smuk detaljering og afstemt farveholdning, som giver bygningen et helstøbt udtryk’.

Udover de 10 citylejligheder, huser Åboulevarden 7 også et stort erhvervslejemål til restaurationsbrug. Læs mere under fanebladet erhvervslejemål.

Lejligheder

Erhvervslejemål

Facaden set fra Åboulevarden

Restaurationslejemål med kælder

Stort restaurations lejemål i flere plan med tilhørende kælder og lejlighed i baghuset.

Udlejet til restaurant bermuda.

Scroll to Top