Værd at vide

Vi har herunder opstillet nogle af de mest stillede spørgsmål, vi får. Er der andet, som du ønsker svar på, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vender vi tilbage snarest muligt.

Få svar på dit spørgsmål om leje af bolig hos NME

Leje af bolig kan være forbundet med mange spørgsmål. Her i vores 'værd at vide'-sektion har vi samlet al den information, du behøver som ny, nuværende eller interesseret lejer. Sektionen er opdelt i fire kategorier:

Indflytning: Fra den første fremvisning til du modtager nøglerne til lejemålet. I den mellemliggende periode skal der blandt andet underskrives en lejekontrakt samt forudbetales depositum og husleje.

Lejeperioden: Mens du er bosat i lejemålet. Læs blandt andet om dine vedligeholdelsesforpligtelser samt betaling af husleje. Du finder samtidig svar på spørgsmål omkring forbrugsregnskabet og eventuel fremleje af dit lejemål.

Fraflytning: Hvis du ønsker at fraflytte din lejlighed. I denne kategori finder du blandt andet svar på, hvordan du opsiger dit lejemål og hvilke forpligtelser, du har før flyttesynet.

Spørgsmål og svar: I denne kategori besvares diverse ofte stillede spørgsmål.

Fik du ikke svar

Fik du ikke svar på dit spørgsmål i vores 'Værd at vide'-sektion, er du meget velkommen til at kontakte NME.

Vi vil være taknemmelige, hvis du i din henvendelse gør os opmærksom på, at du forsøgte at finde svar på dit spørgsmål her på hjemmesiden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os her

Indflytning

Lejeperioden

Fraflytning

Spørgsmål og svar

Scroll to Top