Edouard Suensons Gade 4-6

Klik på det billede du vil se, eller klik på pilene for næste billede

Adresse

Edouard Suensons Gade 4-6

Postnummer

8200 Aarhus N

Lejligheder

30

Etager

6 + stuen

Lejlighedstyper

1 - 3 vær.

Elevator:

Ja

Altaner

Ja

Fællesvaskeri:

Ja

Internet og TV:

Individuelt

Husdyr tilladt:

Nej

Parkering:

Ja

Placering

Beskrivelse af ejendom

En grøn oase i hjertet af Trøjborg

NME Ejendomsadministration bestyrer 30 flotte lejligheder i bebyggelsen Tømmergården centralt placeret på Trøjborg. Ejendommen er beliggende få minutters gang fra naturskønne Riis Skov og Bellevue strand. Tømmergården er opført i 1964 og tegnet af arkitekt Gunnar Larsen. Den vinkelformede ejendom gennemgik en omfattende beton renovering i 2007, således ejendommens facader fremstår nyistandsatte.

Ejendommens faciliteter

Til Tømmergården hører et stort privat fællesareal med sandkasse og mulighed for opstilling af grill. Gårdhavemiljøet fungerer som en grøn oase i de tætbebyggede omgivelser på Trøjborg. Ejendommen huser desuden et stort velfungerende vaskeri til brug for bebyggelsens beboere.

Parkering

Som beboer i Tømmergården får du udleveret en permanent parkeringstilladelse til parkeringspladserne foran ejendommen. Ved besøg kan der rekvireres et gæsteparkeringkort med midlertidig tilladelse.

Området

Ejendommen er beliggende et stenkast fra Tordenskjoldsgade, der huser et rigt og varierende udvalg af forretninger, caféer og restauranter. I nærområdet findes en lang række institutioner og uddannelsessteder, herunder det nærtliggende Aarhus Universitet. Fra ejendommen er der blot få meters gang til biografen Palads og Dagli’Brugsen på Trøjborg.

Læs mere om Tømmergården på ejerforeningens egen hjemmeside her

Scroll to Top