Skt. Clemens Torv 9

Klik på det billede du vil se, eller klik på pilene for næste billede

Adresse

Skt. Clemens Torv 9

Postnummer

8000 Aarhus C

Lejligheder

4

Erhvervslejelmål

2

Etager

3 + stuen

Lejlighedstyper

2 - 3 vær.

Altaner

Ja

Fællesvaskeri:

Maskine i lejlighed

Internet og TV:

Individuelt

Husdyr tilladt:

Nej

Parkering:

Nej

Placering

Beskrivelse af ejendom

Eksklusiv ejendom i hjertet af Aarhus

Ejendommen rummer fire nyistandsatte lejligheder beliggende på Skt. Clemens Torv i hjertet af Aarhus med udsigt til Domkirken og Aarhus Teater. Lejlighederne er placeret i ejendommens to øverste etager, mens erhvervslejemålene har adresse i stuen og på 1. sal.

Ejendommens faciliteter

Lejlighederne og trappeopgangen blev renoveret i 2008, mens der i samme omgang blev etableret nyt elegant indgangsparti. Ejendommen er desuden udstyret med dørtelefoner til alle lejligheder og en fælles tagterrasse på 1. sal.

Parkering

Beboerne kan med et beboerparkeringskort udstedt af Aarhus Kommune parkere deres biler på
nærtliggende offentlige parkeringspladser.

Området

Ejendommen er beliggende i krydsfeltet mellem det eksklusive område langs Åen og Latinerkvarterets stemningsfyldte brostensbelagte gader. Området omkring ejendommen er tætpakket med restaurationer, caféer og kulturelle tilbud. Med placeringen ved udmundingen af Jyllands største handelsgade Strøget og det hyggelige forretningsstræde Skt. Clemens Stræde, byder nærområdet på et rigt og varieret handelsliv. Trods ejendommens beliggenhed midt i byens pulserende centrum er der blot få minutters cykeltur til skov, strand og parker.

Udover de 4 lejligheder, huser Skt. Clemens Torv også to store erhvervslejemål til henholdsvis restaurations- og kontorbrug. Læs mere under fanebladet erhvervslejemål.

Lejligheder

Erhvervslejemål

Erhvervslejemål i hjertet af Aarhus.

Ejendommen Skt. Clemens Torv huser to store erhvervslejemål til henholdsvis restaurations- og kontorbrug. Lejemålene har adresse i ejendommens stueetage og 1. sal.

I stueetagen finder man restaurant Clementine.

Begge lejemål er udlejet og forventes ikke ledige. 

Scroll to Top