Åboulevarden 7
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Stuen med udsigt Næste >
2 værelses
Antal værelser 2
Brutto etageareal 55 m2
Internet Bolignet
Kabel TV Bolignet
Husleje fra 7.158 kr.
Aconto forbrug 700 kr.
Depositum 3
Forudbetalt leje 3
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
1½ værelses
2 værelses
3 værelses
2 værelses lejligheder på Åboulevarden
2 værelses lejligheder på Åboulevarden har et bruttoetageareal på 55 m2. Fra lejlighedernes store entré med indbygget garderobe er der adgang til badeværelse og soveværelse. I forlængelse af entréen ligger lejlighedernes vinkel køkken samt opholdsstue med rum for indretning af spisekrog. Fra stuen er der udgang til lukket altan, med udsigt over havnearealet og miljøet omkring Århus Å.

Soveværelse
Soveværelset er indrettet med to rummelige klædeskabe. Det store vinduesparti mod Åboulevarden sikrer et venligt lysindfald i rummet. Fra soveværelset er der gennem skydedør direkte udgang til lejlighedernes lukkede altan.

Køkken
Det lyse og funktionelle vinkel køkken har laminat bordplade og god plads i de grebsfrie over- og underskabe. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, køle/fryseskab samt komfur med glaskeramisk kogeplade. Smalle glas partier i væggene mod soveværelset sikrer desuden et behageligt gennemgående lysindfald til køkkenet.

Opholdsstue
Opholdsstuen har god plads til indretning af spiseplads og sofagruppe. Vinduespartiet mod Åboulevarden tilfører stuen masser af lys samt en unik udsigt til Århus midtby. Stuen er ligesom resten af lejlighedens rum belagt med lyse parketgulve og gipslofter. Fra stuen er der ligeledes udgang til lejlighedens lukkede altan gennem dør.

Badeværelse
Fra entréen er der adgang til lejlighedernes moderne badeværelse der er udstyret med hvid/sort sanitet, hængetoilet, gulvvarme og separat bruseniche. Rummet er belagt med klinkegulv og har lyst malede vægge. Lejlighederne har desuden egen vaskemaskine og tørretumbler som er integreret i badeværelset.

Altan og terrasse
Den lukkede altan kan tilgås fra både soveværelset og stuen. Tre store skydevinduer gør det nemt at åbne altanen og nyde de lune sommeraftener. Til lejlighederne hører endvidere egen selvstændig terrasse beliggende på den modsatte side af trappeopgangen mod baggården. Se evt. plantegningen

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører et opbevaringsrum i ejendommens stueetage. Alle lejligheder er desuden udstyret med dørtelefon. Internet og kabel TV bestilles gennem Bolignet Århus og er ikke inkluderet i huslejen.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore