Edouard Suensons Gade 4-6
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Billeder kommer snart
1 værelses
Antal værelser 1
Brutto etageareal 55 m2
Internet Yousee
Kabel TV Yousee
Husleje fra 3.300 kr.
Aconto forbrug 324 kr.
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
1 værelses
2 værelses
3 værelses
1 værelses lejligheder i Eduard Suensons gade
1 værelses lejligheder i Tømmergården har et bruttoetageareal på 55 m2. Lejlighederne er indrettet med stor entré og gangareal med indbygget garderobe samt adgang til det separate køkken og badeværelse. I forlængelse af gangen findes lejlighedernes rektangulære værelse.

Værelset
Det store værelse giver rig mulighed for indretning af spiseplads og soveafdeling. Rummets brede vinduesparti skaber et behageligt lysindfald i rummet og gør det muligt at betragte de omkringliggende grønne arealer. Ligesom resten af lejlighedens rum er værelset belagt med lyse parketgulve og hvide gipslofter.

Køkken og badeværelse
Lejlighedernes lyse køkken har laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Til køkkenet hører køle/fryseskab samt komfur med glaskeramisk kogeplade. Fra gangen er der adgang til lejlighedernes flisebelagte badeværelse, med hvid sanitet og bruseniche/badekar.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører et rummeligt pulterkammer i ejendommens stueetage samt brugsretten over det fælles grønne areal bag ejendommen. Internet og kabel TV bestilles gennem Yousee og er ikke inkluderet i huslejen.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore