Edouard Suensons Gade 4-6
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Stuen med udgang til altan Næste >
2 værelses
Antal værelser 2
Brutto etageareal 75 m2
Internet Yousee
Kabel TV Yousee
Husleje fra 4.580 kr.
Aconto forbrug 400 kr.
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
1 værelses
2 værelses
3 værelses
2 værelses lejligheder i Eduard Suensons gade
2 værelses lejligheder i Tømmergården har et bruttoetageareal på 75 m2. Lejlighederne er indrettet med stor entré og gangareal med indbyggede garderobeskabe samt adgang til det separate køkken og badeværelse. I forlængelse af gangen findes lejlighedernes rektangulære stue med indgang til soveværelset. Fra stuen er der desuden udgang til solrig altan med udsigt over det fredelige grønne areal på ejendommens bagside.

Soveværelse og stue
Soveværelset er indrettet med stort vinduesparti samt indbygget klædeskab. Ligesom resten af lejlighedens rum er soveværelset belagt med lyse parketgulve og hvide gipslofter.

I forlængelse af gangen findes lejlighedernes rektangulære stue med rig mulighed for indretning af spiseplads og sofagruppe. Rummets brede vinduesparti skaber et behageligt lysindfald i stuen og gør det muligt at betragte de omkringliggende grønne arealer.

Køkken og badeværelse
Lejlighedernes lyse køkken har laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Til køkkenet hører køle/fryseskab samt komfur med glaskeramisk kogeplade. Fra gangen er der adgang til lejlighedernes flisebelagte badeværelse, med hvid sanitet og bruseniche/badekar.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører et rummeligt pulterkammer i ejendommens stueetage samt brugsretten over det fælles grønne areal bag ejendommen. Internet og kabel TV bestilles gennem Yousee og er ikke inkluderet i huslejen.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore