Edouard Suensons Gade 4-6
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Køkken Næste >
3 værelses
Antal værelser 3
Brutto etageareal 84 m2
Internet Yousee
Kabel TV Yousee
Husleje fra 6.150 kr.
Aconto forbrug 472 kr.
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
1 værelses
2 værelses
3 værelses
3 værelses lejligheder i Eduard Suensons gade
3 værelses lejligheder i Tømmergården har et bruttoetageareal på 75 m2. Lejlighederne er indrettet med stor entré og gangareal hvor der findes indbygget garderobe og klædeskab. Fra gangen er der adgang til lejlighedernes separate køkken og badeværelse samt det ene soveværelse. I forlængelse af gangen findes lejlighedernes rektangulære stue med indgang til det andet soveværelse. Fra stuen er der desuden udgang til solrig altan med udsigt over det fredelige grønne areal på ejendommens bagside.

2 soveværelser
Ligesom resten af lejlighedens rum er soveværelserne begge belagt med lyse parketgulve og hvide gipslofter. Har man ikke brug for to soveværelser, er der rig mulighed for indretning af kontor eller opbevarings rum. Begge værelser er udstyret med indbyggede klædeskabe og har et smukt lysindfald fra de store vinduespartier.

Stuen
I forlængelse af gangen findes lejlighedernes rektangulære stue med rum til indretning af spiseplads og sofagruppe. Stuens brede vinduesparti skaber et behageligt lysindfald i rummet og gør det muligt at betragte de omkringliggende grønne arealer.

Køkken og badeværelse
Lejlighedernes lyse køkken har laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Til køkkenet hører køle/fryseskab samt komfur med glaskeramisk kogeplade. Fra gangen er der adgang til lejlighedernes flisebelagte badeværelse, med hvid sanitet og bruseniche/badekar.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører et rummeligt pulterkammer i ejendommens stueetage samt brugsretten over det fælles grønne areal bag ejendommen. Internet og kabel TV bestilles gennem Yousee og er ikke inkluderet.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore