Edouard Suensons Gade 4-6
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Edouard Suensons Gade 4-6
8200 Århus N
Lejligheder 30
Erhvervslejemål 0
Etager 6 + stuen
Lejlighedstyper1 - 3 vær.
Husleje fra3.600 kr.
ElevatorJa
Husdyr tilladtNej
Buslinjer17, 20
Indkøb150 m. Brugsen
TøjvaskVaskeri
En grøn oase i hjertet af Trøjborg
NME Ejendomsadministration bestyrer 30 flotte lejligheder i bebyggelsen Tømmergården centralt placeret på Trøjborg. Ejendommen er beliggende få minutters gang fra naturskønne Riis Skov og Bellevue strand. Tømmergården er opført i 1964 og tegnet af arkitekt Gunnar Larsen. Den vinkelformede ejendom gennemgik en omfattende beton renovering i 2007, således ejendommens facader fremstår nyistandsatte.

Ejendommens faciliteter
Til Tømmergården hører et stort privat fællesareal med sandkasse og mulighed for opstilling af grill. Gårdhavemiljøet fungerer som en grøn oase i de tætbebyggede omgivelser på Trøjborg. Ejendommen huser desuden et stort velfungerende vaskeri til brug for bebyggelsens beboere.

Parkering
Som beboer i Tømmergården får du udleveret en permanent parkeringstilladelse til parkeringspladserne foran ejendommen. Ved besøg kan der rekvireres et gæsteparkeringkort med midlertidig tilladelse.

Området
Ejendommen er beliggende et stenkast fra Tordenskjoldsgade, der huser et rigt og varierende udvalg af forretninger, caféer og restauranter. I nærområdet findes en lang række institutioner og uddannelsessteder, herunder det nærtliggende Århus Universitet. Fra ejendommen er der blot få meters gang til biografen Palads og Dagli’Brugsen på Trøjborg.

Læs mere om Tømmergården på ejerforeningens egen hjemmeside her
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore