Grøfthøjparken 164
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Stue og køkken Næste >
2 værelses (type 2)
Antal værelser 2
Brutto etageareal 58 m2
Internet Stofa
Kabel TV Stofa
Husleje fra 4.319 kr.
Aconto forbrug 689 kr.
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
2 værelses (type 1)
2 værelses (type 2)
2 værelses (type 3)
4 værelses
2 værelses lejligheder i Grøfthøjparken (type 2)
2 værelses lejligheder i Grøfthøjparken rummer en stor stue, soveværelse, køkken samt badeværelse fordelt på 58 m2. Hertil hører entré med god plads til overtøjet og en lukket altan i forlængelse af stuen.

Soveværelse
Soveværelset er indrettet med stort vinduesparti samt rummeligt dobbelt klædeskab. Radiatorerne er skjult over vinduerne, hvilket gør soveværelset rummeligt og nemt at indrette.

Køkken
Lejlighederne har endvidere et nydeligt funktionelt køkken med laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Køkkenafsnittet er belagt med lyst linoleums gulv eller klinker og udstyret med komfur og køle/fryseskab.

Stuen
I åben forbindelse med køkkenet findes lejlighedernes stue med stort vinduesparti og udgang til den lukkede altan gennem skydedør. Vinduespartiet skaber et venligt lysindfald i stuen, hvorfra de omkringliggende grønne arealer kan betragtes. Stuen er ligesom resten af lejlighedens rum belagt med slidstærkt gulvtæppe.

Badeværelse
Gangen ligger i forlængelse af entréen, hvorfra der er adgang til alle lejlighedernes rum, herunder det nydelige badeværelse med hvid sanitet og separat bruseniche. Badeværelset er belagt med fliser på gulv og vægge, hvilket gør rummet lyst og rengøringsvenligt.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører ligeledes et rummeligt pulterkammer i ejendommens stueetage samt brugsretten til de fælles grønne arealer omkring ejendommen. Alle lejligheder er desuden udstyret med dørtelefon og elektronisk adgangskontrol. Internet og kabel TV bestilles gennem Stofa og er ikke inkluderet i huslejen.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore