Grøfthøjparken 164
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
To stuer og køkken Næste >
4 værelses
Antal værelser 4
Brutto etageareal 108 m2
Internet Stofa
Kabel TV Stofa
Husleje fra 6.956 kr.
Aconto forbrug 1.251 kr.
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 2 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
2 værelses (type 1)
2 værelses (type 2)
2 værelses (type 3)
4 værelses
4 værelses lejligheder i Gøfthøjparken
4 værelses lejligheder i Grøfthøjparken rummer køkken alrum, stue, to værelser samt to badeværelser fordelt på 108 m2. Hertil hører entré med indbygget garderobe samt to lukkede altaner i forlængelse af stue og køkken alrum.

Soveværelserne
Det lille soveværelse har vindue mod svalegangen samt dobbelt klædeskab. På den modsatte side af entréen ligger det store soveværelse, med adgang til eget badeværelse. De skjulte radiatorer og størrelsen på rummet giver rig mulighed for indretning af både soveafdeling og arbejdshjørne.

Køkken og stuen
Lejlighederne har et nydeligt funktionelt køkken med laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Køkkenafsnittet er belagt med lyst linoleums gulv eller klinker og udstyret komfur og køle/fryseskab.
I forlængelse af køkkenet ligger alrummet med stor åbning til stuen. Begge rum har stort vinduesparti og udgang til de lukkede altaner gennem skydedør. Vinduespartiet skaber et venligt lysindfald i stuen, hvorfra de omkringliggende grønne arealer kan betragtes. Lejlighederne er gennemgående belagt med slidstærkt gråt gulvtæppe.

Badeværelserne
De to badeværelser er indrettet med hvid sanitet og separat bruseniche eller badekar. Badeværelserne er belagt med fliser på gulv og vægge, hvilket gør rummene lyse og rengøringsvenlige.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører ligeledes et rummeligt pulterkammer i ejendommens stueetage samt brugsretten til de fælles grønne arealer omkring ejendommen. Alle lejligheder er desuden udstyret med dørtelefon og elektronisk adgangskontrol. Internet og kabel TV bestilles gennem Stofa og er ikke indkluderet i huslejen.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore