Grøfthøjparken 165
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Stuen og køkken Næste >
2 værelses (type 3)
Antal værelser 2
Brutto etageareal 69 m2
Internet Stofa
Kabel TV Stofa
Husleje fra 4.681 kr.
Aconto forbrug 818 kr.
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
2 værelses (type 1)
2 værelses (type 2)
2 værelses (type 3)
4 værelses
2 værelses lejligheder i Grøfthøjparken (type 3)
2 værelses lejligheder i Grøfthøjparken rummer en stor stue, soveværelse, køkken samt badeværelse fordelt på 69 m2. Hertil hører entré med garderobeskabe samt en lukket altan i forlængelse af stuen.

Soveværelse
Soveværelset er indrettet med stort vinduesparti samt rummeligt dobbelt klædeskab. Radiatorerne er skjult over vinduerne, hvilket gør soveværelset rummeligt og nemt at indrette. Størrelsen på rummet giver rig mulighed for indretning af både soveafdeling og arbejdshjørne.

Stuen og køkken
Lejlighederne har endvidere et nydeligt funktionelt køkken med laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Køkkenafsnittet er belagt med lyst linoleums gulv eller klinker og udstyret med køle/fryseskab og komfur.

I alrummet findes også lejlighedernes stue med stort vinduesparti og skydedør til gangen. Vinduespartiet skaber et venligt lysindfald i stuen, hvorfra de omkringliggende grønne arealer kan betragtes. Stuen er ligesom resten af lejlighedens rum belagt med slidstærkt gulvtæppe. Fra stuen er der adgang til den lukkede altan gennem skydedør.

Badeværelse
Fra entréen er der adgang til det nydelige badeværelse med hvid sanitet og separat bruseniche. Badeværelset er belagt med fliser på gulv og vægge, hvilket gør rummet lyst og rengøringsvenligt.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører ligeledes et rummeligt pulterkammer i ejendommens stueetage samt brugsretten til de fælles grønne arealer omkring ejendommen. Alle lejligheder er desuden udstyret med dørtelefon og elektronisk adgangskontrol. Internet og kabel TV bestilles gennem Stofa og er ikke indkluderet i huslejen.

Type 3 lejligheder har samme ruminddeling som type 2 lejligheder i Grøfthøjparken. Forskellen er blot at lejlighederne er knap 1 mtr. bredere, hvilket forøger rumarealet i stuen, gangen, og soveværelset.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore