Grøfthøjparken 165
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Grøfthøjparken 165
8260 Viby J
Lejligheder 68
Erhvervslejemål 0
Etager 6 + stuen
Lejlighedstyper1½ - 4 vær.
Husleje fra4.008 kr.
ElevatorJa
Husdyr tilladtBegrænset omfang
Buslinjer11, 14
Indkøb200 m. Spar
TøjvaskVaskeri
Funktionelle lejligheder i grønne omgivelser
NME Ejendomsadministration administrerer 68 lejligheder i ejendommen Grøfthøjparken 165. Ejendommen rummer store velholdte lejligheder fra 1½ - 4 værelser.

Ejendommens faciliteter
Ejendommen er opført i 1970 og har løbende gennemgået renoveringer. Senest har ejendommen gennemgået en gennemgribende betonrenovering der bl.a. har omfattet udbedring af beton skader, maling af alle overflader, nye døre i trappetårn samt nyt tag. Grøfthøjparken 165 er udstyret med to elevatorer, elektronisk adgangskontrol samt dørtelefoner til alle lejligheder. Beboerne råder desuden over et pulterkammer i kælderen.

Parkering og transport
Beboerne med bil har mulighed for at parkere på det store parkeringsområde langs ejendommen. De nærtliggende busforbindelser betyder, at der blot er 10 minutters rejsetid til Århus centrum.

Området
Grøfthøjparken ligger i åbne omgivelser med gåafstand til den smukke natur omkring Brabrandsøen. De store grønne arealer mellem ejendommene byder på legepladser og boldspils aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Beliggenheden i bydelen Viby i den sydlige del af Århus gør Grøfthøjparken til et populært sted at bo. Området byder på et rigt og varierende udvalg af dagligvare forretninger, fritidstilbud, og uddannelsessteder. Fra ejendommen er der få meters gang til Spar supermarked og velfungerende småbørnsinstitutioner.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore