Grøfthøjparken 166
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Billeder kommer snart
2 værelses (type 1)
Antal værelser
Brutto etageareal 58 m2
Internet Stofa
Kabel TV Stofa
Husleje fra 4.008 kr.
Aconto forbrug 689 kr.
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
2 værelses (type 1)
2 værelses (type 2)
2 værelses (type 3)
4 værelses
2 værelses lejligheder i Grøfthøjparken (type 1)
Lejlighederne rummer et stort værelse med integreret køkken, et kammer samt badeværelse fordelt på 58 m2. Hertil hører entré med garderobeskabe og en lukket altan i forlængelse af stuen.

Værelset og køkken
Lejlighederne har et nydeligt funktionelt køkken med laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Køkkenafsnittet er belagt med lyst linoleums gulv eller klinker og udstyret med komfur og køle/fryseskab.

I åben forbindelse med køkkenet findes lejlighedernes store værelse med god plads til indretning af spisekrog og soveafdeling. Fra værelset er der gennem skydedør i vinduespartiet udgang til den lukkede altan. De store vinduer skaber et venligt lysindfald i rummet og gør det muligt at betragte de omkringliggende grønne arealer. Stuen er ligesom resten af lejlighedens rum belagt med slidstærkt gulvtæppe.

Kammer
Fra gangen er der gennem skydedør adgang til lejlighedens kammer. Mange beboere vælger at benytte dette rum som soveværelse. Den praktiske skydedør giver plads til at indrette kammeret med en mindre seng og hylder til opbevaring.

Badeværelse
Badeværelset er udstyret med hvid sanitet og separat bruseniche. Badeværelset er belagt med fliser på gulv og vægge, hvilket gør rummet lyst og rengøringsvenligt.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører ligeledes et rummeligt pulterkammer i ejendommens stueetage samt brugsretten til de fælles grønne arealer omkring ejendommen. Alle lejligheder er desuden udstyret med dørtelefon og elektronisk adgangskontrol. Internet og kabel TV bestilles gennem Stofa og er ikke inkluderet i huslejen.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore