Marselis Boulevard 30-32
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Billeder kommer snart
1 værelses
Antal værelser 1
Brutto etageareal 59 m2
Internet Stofa
Kabel TV Stofa
Husleje fra 3.750 kr.
Aconto forbrug fra 350 kr.
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
1 værelses
2 værelses
3 værelses
5 værelses
1 værelses lejligheder på Marselis Boulevard
1 værelses lejligheder på Marselis Boulevard har et bruttoetageareal på 59 m2. Lejlighederne rummer en stor entré med god plads til opbevaring. Fra entréen er der adgang til badeværelse samt lejlighedernes store værelse med integreret køkken og udgang til solrig altan.

Værelse med integreret køkken
Lejlighedernes store værelse rummer et nydeligt køkken og mulighed for indretning af spise- og sengeplads. Det funktionelle køkken har god plads i over- og underskabe og er udstyret med laminat bordplade, komfur og køle/fryseskab.

Rummets store vinduesparti skaber et lyst og venligt lysindfald og gør det muligt at betragte de omkringliggende grønne arealer. Værelset er ligesom resten af lejlighedens rum belagt med lyse parketgulve.

Entré med plads til opbevaring
Lejlighedernes store entré er indrettet med to rummelige skabe til opbevaring. Pladsen mellem skabene kan benyttes til ophængning af overtøj.

Badeværelse
Fra entréen er der adgang til lejlighedernes store badeværelse, med hvid sanitet og separat bruseniche. Enkelte af lejlighederne er udstyret med badekar som erstatning for brusenichen. Badeværelserne er belagt med slidstærkt terrazzogulv samt grå vægfliser.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører et rummeligt pulterkammer i ejendommens stueetage samt brugsretten til den fælles grønne terrasse foran ejendommen. Alle lejligheder er udstyret med dørtelefon og elektronisk adgangskontrol. Internet og kabel TV bestilles gennem Stofa og er ikke inkluderet i huslejen.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore