Marselis Boulevard 30-32
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Stuen med altan Næste >
2 værelses
Antal værelser 2
Brutto etageareal 74 m2
Internet Stofa
Kabel TV Stofa
Husleje fra Individuel
Aconto forbrug fra 400 kr.
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
1 værelses
2 værelses
3 værelses
5 værelses
2 værelses lejligheder på Marselis Boulevard
2 værelses lejligheder på Marselis Boulevard har et bruttoetageareal på 74 m2. Lejlighederne rummer en stor stue, soveværelse, køkken samt badeværelse med toilet og bad. Hertil hører entré med god plads til overtøjet og indgang til alle lejlighedens rum. Fra stuen er der udgang til solrig altan med udsigt over Frederiksbjerg.

Soveværelset
Soveværelset er indrettet med stort vindue der indrammer den naturskønne udsigt til Århus bugten samt rummeligt dobbelt klædeskab. Fra soveværelset er der udgang til svalegangen.

Køkken
Lejlighederne har et nydeligt funktionelt køkken med laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Køkkenafsnittet er belagt med lyst linoleums gulv og udstyret med komfur samt samt køle/fryseskab. Fra køkkenet kan udsigten til vand og skov ligeledes betages.

Stuen
I forlængelse af køkkenet findes lejlighedernes vinkel stue med mulighed for indretning af spiseplads og opholdsstue. Rummets store vinduesparti skaber et lyst og venligt lysindfald i stuen og gør det muligt at betragte de omkringliggende grønne arealer. Stuen er ligesom resten af lejlighedens rum belagt med lyse parketgulve.

Badeværelse
Fra entréen er der adgang til lejlighedernes store badeværelse, med hvid sanitet og separat bruseniche. Enkelte af lejlighederne er udstyret med badekar som erstatning for brusenichen. Rummet er belagt med slidstærkt terrazzogulv samt grå vægfliser.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører et rummeligt pulterkammer i ejendommens stueetage samt brugsretten til den fælles grønne terrasse foran ejendommen. Alle lejligheder er udstyret med dørtelefon og elektronisk adgangskontrol. Internet og kabel TV bestilles gennem Stofa og er ikke inkluderet i huslejen.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore