Marselis Boulevard 30-32
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Soveværelse Næste >
5 værelses
Antal værelser 5
Brutto etageareal 126 m2
Internet Stofa
Kabel TV Stofa
Husleje fra Individuel
Aconto forbrug fra 650 kr.
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
1 værelses
2 værelses
3 værelses
5 værelses
5 værelses lejligheder på Marselis Boulevard
5 værelses lejligheder på Marselis Boulevard har et bruttoetageareal på 126 m2. Lejlighederne rummer en stor stue med god plads til indretning af spiseplads og sofagruppe. Fra vinkel entréen er der adgang til køkken, badeværelse og toilet samt de fire soveværelser.

Fire soveværelser
Lejlighederne har 3 identiske værelser alle med udsigt til Århus bugten og rummelige skabe til opbevaring. Værelserne er også ideelle til kontorbrug.

Det fjerde og største soveværelse er indrettet med klædeskabe og har direkte adgang til altanen gennem skydedør. Det store vinduesparti skaber et lyst og venligt lysindfald i det rektangulære rum.

Køkken
Lejlighederne har et nydeligt funktionelt køkken med laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Køkkenafsnittet er belagt med lyst linoleums gulv og udstyret med komfur samt køle/fryseskab. Fra køkkenet kan udsigten til Århus bugten ligeledes betages.

Stuen
Den store rektangulære stue har god plads til indretning af spiseplads og opholdsstue. Stuen er ligesom resten af lejlighedens rum belagt med lyse parketgulve. Fra stuen er der også adgang til lejlighedens altan, hvor de lune sommeraftener kan nydes.

Badeværelse og toilet
Fra entréen er der adgang til lejlighedernes badeværelse og toilet. Badeværelset er udstyret med hvid sanitet (herunder også toilet) og separat bruseniche. Enkelte af lejlighederne er udstyret med badekar som erstatning for brusenichen. Toilettet er ligesom badeværelset udstyret med hvid sanitet og belagt med slidstærkt terrazzogulv samt grå vægfliser.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører et rummeligt pulterkammer i ejendommens stueetage samt brugsretten til den fælles grønne terrasse foran ejendommen. Alle lejligheder er udstyret med dørtelefon og elektronisk adgangskontrol. Internet og kabel TV bestilles gennem Stofa og er ikke inkluderet i huslejen.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore