Marselis Boulevard 30-32
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Marselis Boulevard 30-32
8000 Århus C
Lejligheder 84
Erhvervslejemål 0
Etager 14 + stuen
Lejlighedstyper1 - 5 vær.
Husleje fra3.750 kr.
ElevatorJa
Husdyr tilladtNej
Buslinjer5A, 16, 18
Indkøb800 m. Føtex
TøjvaskVaskeri
Med udsigt til Århus bugten og midtbyen
Ejendommen Marselis Boulevard rummer 84 flotte lejligheder beliggende i naturskønne omgivelser tæt på skov og strand. Størstedelen af lejlighederne har en betagende udsigt til Århus bugten og midtbyens hustage.

Ejendommens faciliteter
Ejendommen er opført i 1967 og har løbende gennemgået moderniseringer. I 2008 blev der foretaget en gennemgribende istandsættelse af ejendommens facade og svalegange. Ved samme lejlighed blev der etableret nyt indgangsparti i glas med grøn beplantning og opholdsrum for ejendommens beboere, som også kan nyde godt af det moderniserede fælles vaskerum med behagelig møblering og nye maskiner.
Senest i 2013 blev udendørsarealerne renoveret med nyt haveanlæg, nyt væksthus med grøn beplantning, grill, borde og stole samt et aktivitetsområde med løbebane, mulighed for boldspil, putting green og kaltrestativ.
I ejendommens stueetage findes et nybygget gæsteværelse med bad og toilet, som beboerne kan leje i forbindelse med besøg af kortere varighed. Ejendommen er desuden udstyret med elevator samt dørtelefoner til alle lejligheder.

Parkering
Beboerne kan parkere deres biler på parkeringspladser langs Marselis Boulevard eller leje en privat garage i ejendommens nyistandsatte parkeringskælder. Til beboerne med cykel, findes der to nyetablerede cykelkældere.

Området
Ejendommen er beliggende med gåafstand til Marselis Lystbådehavn, Tivoli Friheden og Århus stadion. I nærområdet findes et rigt og varierende udvalg af fritidstilbud, institutioner og uddannelsessteder. Fra ejendommen er der kun få minutters gang til Århus svømmestadion og de to ugentlige torvedage på Ingerslevs Boulevard.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore