Skt. Clemens Torv 9
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Indgang til lejlighed Næste >
2 værelses
Antal værelser 2
Brutto etageareal 82 m2
Internet TDC
Kabel TV Parabol
Husleje fra 9.600 kr.
Aconto forbrug 950
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
2 værelses
3 værelses
2 værelses lejligheder på Skt. Clemens Torv
Vores 2 værelses lejlighed på Skt. Clemens Torv har et bruttoetageareal på 82 m2. Fra lejlighedens lille entré med indbygget skydedørsgarderode er der adgang til det moderne badeværelse. I forlængelse af entréen findes lejlighedens køkken samt opholdsstue med rum for indretning af spisekrog. Fra stuen er der dør til lejlighedens soveværelse samt udgang til stor terrasse.

Soveværelse
Soveværelset er indrettet med stort rummeligt klædeskab samt to vinduer, der giver et venligt lysindfald i rummet. Soveværelset er ligesom resten af lejlighedens rum belagt med lyse parketgulve og hvide gipslofter i kip.

Køkken
Det lyse og funktionelle køkken har laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Køkkenet er udstyret med køle/fryseskab samt komfur med glaskeramisk kogeplade. Det rektangulære hul i væggen mod stuen giver desuden et behageligt gennemgående lysindfald til køkkenet.

Opholdsstue
Opholdsstuen har god plads til indretning af spiseplads og sofagruppe. Det lange vinduesparti tilfører stuen masser af lys samt en unik udsigt til midtbyens hustage. Fra stuen er der gennem skydedør udgang til lejlighedens store terrasse.

Badeværelse
Badeværelset er indrettet med hængetoilet, helstøbt håndvask og hvide underskabe, mens brusevægge i isglas inddækker den flotte mosaikbelagte bruseniche. Gulvet er belagt med hvide klinker der matcher de malede vægge. Ligesom resten af ejendommens lejligheder har lejemålet desuden egen kombi vaskemaskine med integreret tørretumbler.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører brugsretten til den fælles tagterrasse på 1. sal. Lejligheden er desuden udstyret med dørtelefon. Internet bestilles gennem TDC mens TV tilkobles via parabol. Disse ydelser er ikke inkluderet i huslejen.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore