Skt. Clemens Torv 9
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Stuen Næste >
3 værelses
Antal værelser 3
Brutto etageareal 101 - 114 m2
Internet TDC
Kabel TV Parabol
Husleje fra 10.200 kr.
Aconto forbrug 900
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
2 værelses
3 værelses
3 værelses lejligheder på Skt. Clemens Torv
Ejendommen huser tre eksklusive 3 værelses lejligheder med et bruttoetageareal fra 101 til 114 m2. To lejligheder har adresse på 2. sal, mens den sidste er beliggende i ejendommens øverste etage. Lejlighederne har alle forskelligt bruttoetageareal, ruminddeling og indretning.

Kendetegnende for lejlighederne er de store vinduespartier der giver et behageligt lysindfald. Rummene er alle belagt med lyse parketgulve og hvide gipslofter. Lejlighederne har desuden bredde terrasser med udsigt over midtbyens hustage.

Køkken
Lejlighederne er indrettet med lyse og funktionelle køkkener med god plads i over- og underskabe. Til køkkenet hører opvaskemaskine, køle/fryseskab samt komfur med glaskeramisk kogeplade.


Badeværelse
Badeværelserne er indrettet med hængetoilet, helstøbt håndvask og hvide underskabe, mens brusevægge i isglas inddækker den flotte mosaikbelagte bruseniche. Gulvet er belagt med hvide klinker der matcher de malede vægge. Lejlighederne har desuden egen kombi vaskemaskine med integreret tørretumbler.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører brugsretten til den fælles tagterrasse på 1. sal. Lejlighederne er desuden udstyret med dørtelefon. Internet bestilles gennem TDC mens TV tilkobles via parabol. Disse ydelser er ikke inkluderet i huslejen.

Bemærk: Billeder og plantegning er fra lejligheden på 3. sal.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore