Skt. Clemens Torv 9
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Skt. Clemens Torv 9
8000 Århus C
Lejligheder 4
Erhvervslejemål 2
Etager 3 + stuen
Lejlighedstyper2 - 3 vær.
Husleje fra9.600 kr.
ElevatorNej
Husdyr tilladtNej
Buslinjer12, 13, 15, 20
Indkøb350 m. Føtex
TøjvaskMaskine i lejlighed
Eksklusiv ejendom i hjertet af Århus
Ejendommen rummer fire nyistandsatte lejligheder beliggende på Skt. Clemens Torv i hjertet af Århus med udsigt til Domkirken og Århus Teater. Lejlighederne er placeret i ejendommens to øverste etager, mens erhvervslejemålene har adresse i stuen og på 1. sal.

Ejendommens faciliteter
Lejlighederne og trappeopgangen blev renoveret i 2008, mens der i samme omgang blev etableret nyt elegant indgangsparti. Ejendommen er desuden udstyret med dørtelefoner til alle lejligheder og en fælles tagterrasse på 1. sal.

Parkering
Beboerne kan med et beboerparkeringskort udstedt af Århus Kommune parkere deres biler på nærtliggende offentlige parkeringspladser.

Området
Ejendommen er beliggende i krydsfeltet mellem det eksklusive område langs Åen og Latinerkvarterets stemningsfyldte brostensbelagte gader. Området omkring ejendommen er tætpakket med restaurationer, caféer og kulturelle tilbud. Med placeringen ved udmundingen af Jyllands største handelsgade Strøget og det hyggelige forretningsstræde Skt. Clemens Stræde, byder nærområdet på et rigt og varierende handelsliv. Trods ejendommens beliggenhed midt i byens puls er der blot få minutters cykeltur til skov, strand og parker.

Udover de 4 lejligheder, huser Skt. Clemens Torv også to store erhvervslejemål til henholdsvis restaurations- og kontorbrug. Læs mere under fanebladet erhvervslejemål.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore