Ledige lejemål

Her kan man løbende se hvilke lejemål der er ledige.

Henvendelse vedrørende ledige lejemål skal ske på mail: mail@nmejendom.dk eller på telefonnummer: 86281799.

Hvis der ikke er noget der opfylder ens boligønsker er man velkommen til at oprette sig som boligsøgende.

 

Gennemgribende moderniseret 4. værelses lejlighed

Denne lejlighed på 108 m2 er beliggende i velfungerende rolig ejendom med elevator. Lejligheden der er er gennemgribende moderniseret indeholder: Vindfang med klinker, Stort soveværelse med skabe, Nyt badeværelse med bruseniche, væghængt toilet stort belyst spejl, Godt værelse med skab, Badeværelse med bruseniche og installation til vaskemaskine, Lys opholdsstue med udgang til glasin dækket altan, Stort nyt køkken/alrum med god bord og skabsplads og elementer fra svanekøkkener. der er kælderrum til lejligheden ligesom der er fællesvaskeri, der er både udvendig cykelparkering samt indvendig aflåst cykelkælder. Der er gratis parkering ved ejendommen. God beliggenhed i rolige omgivelser med store grønne områder.

 

Se yderligere på boligportal:

https://www.boligportal.dk/lejligheder/aarhus/108m2-3-vaer-id-5359556

Husleje 11.781
Depositum 31.590
Forudbetalt leje 21.060
Antal værelser 3
Indflytningsklar
Pæn 2'vær med nyere køkken

Denne lejlighed er beliggende på 1. sal i god ejendom i Grøfthøjparken. Lejligheden der er moderniseret indeholder: Entré med klinker. Godt soveværelse med skabe. Badeværelse med bruseniche. Nyere køkken med god bord og skabsplads. Opholdsstue med godt lysindfald fra de sydvendte vinduer. Stor inddækket altan. Gode grønne områder omslutter ejendommen. Der er depotrum til lejligheden. Aflåst cykelkælder. Velfungerende fællesvaskeri. Gratis parkering.

Se yderligere på boligportal:

https://www.boligportal.dk/lejligheder/aarhus/58m2-2-vaer-id-5389074

Husleje 4.924
Depositum 12.705
Forudbetalt leje 8.470
Antal værelser 1
Indflytningsklar
Attraktiv lejlighed med fantastisk beliggenhed på Frederiksbjerg

Stor gennemgribende moderniseret lejlighed på 126 kvm. Lejligheden er beliggende i flot ejendom med fællesfaciliteter der er sjældne i ejendomme i byen, herunder flot aktivitetsbane med løbebane, basketbane, fodboldmål, puttinghuller til golf etc.. Flot væksthus med borde og stole. Gæsterum. Flot indgangsparti og foyer med glas samt 2 elevatorer. Lejligheden rummer en central entré. Nyt flot gæstetoilet med lyse klinker, væghængt toilet. Nyt lækkert badeværelse i bedste materialer med bruseniche, væghængt toilet samt vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelse med indbygningsskabe. Stort værelse ligeledes med indbygningsskab. Nyt svane køkken med alt i hårde hvidevarer, der er fra køkkenet en fantastisk udsigt over Aarhus bugten. God spisestue ligeledes med udsigt. Stor lys opholdsstue med udgang til dejlig altan, hvorfra der er en flot udsigt over hele Aarhus. Til lejligheden hører et rummeligt kælderrum. Alle lejligheder er udstyret med dørtelefon og elektronisk adgangskontrol. Der er elevator i ejendommen.

 

Se yderligere på boligportal:

https://www.boligportal.dk/lejligheder/aarhus/126m2-3-vaer-id-5140886

Husleje 13.700
Depositum 41.100
Forudbetalt leje 13.700
Antal værelser 3
Indflytningsklar 1. november 2023
4 værelses moderniseret lejlighed

Denne lejlighed er beliggende i god ejendom med kort afstand til indkøb, offentlig transport, grønne områder. Velfungerende ejendom med elevator, fællesvaskeri, aflåst cykelkælder samt gratis parkering. Lejligheden indeholder: Vindfang. Stort Soveværelse med nye skabe. Badeværelse med badekar. Værelse med nye skabe. Stort køkken/alrum med udgang til inddækket altan. Opholdsstue ligeledes med udgang til lejlighedens 2. altan.

 

Se yderligere på boligportal:

https://www.boligportal.dk/lejligheder/aarhus/108m2-3-vaer-id-5319359

Husleje 9.037
Depositum 23.358
Forudbetalt leje 15.572
Antal værelser 3
Indflytningsklar
Flot taglejlighed på strøget

Stor gennemgribende moderniseret lejlighed på 101 kvm. Hvis man vil have en utrolig flot lejlighed i centrum af Aarhus med alle byens faciliteter lige udenfor gadedøren, er denne lejlighed en sand perle. Lejligheden består af nyt og lækkert badeværelse med skabsarrangement, bruseniche samt vaskesøjle, åbent spisekøkken med svaneelementer og alt i hårde hvidevarer, opholdsstue med loft til kip, 2 værelser samt egen lækker terrasse. Den er beliggende på 3. sal i markant hjørneejendom på Skt. Clemens Torv. Indretningen er holdt i lyse farver med lyse trægulve og med loft til kip, hvilket giver en god rumfornemmelse. Denne lejlighed fremstår overalt utroligt flot og indbydende og der er ikke gået på kompromis med materialevalget der er overalt valgt en utrolig god kvalitet og flot finish. Denne lejlighed er med sit inventar i en klasse for sig selv og henvender sig til den kræsne lejer.

Se yderligere på boligportal:

https://www.boligportal.dk/lejligheder/aarhus/101m2-3-vaer-id-5098055

Husleje 13.218
Depositum 36.652
Forudbetalt leje 12.218
Antal værelser 3
Indflytningsklar 1. februar 2024
pæn 1'er på Frederiksbjerg

Denne 1'værelses lejlighed er beliggende i velfungerende ejendom, med gåafstand til både skov, vand og byen. Lejligheden indeholder: Entre med skabe. Stort badeværelse med bruseniche. køkken med god bord og skabsplads, køkkenet er i åben forbindelse med lejlighedens centrale rum der både fungerer som stue og soveværelse. Der er udgang til lille altan. Der er til ejendommen vaskekælder, cykelkælder, multibane, væksthus.

Se yderligere på boligportal:

https://www.boligportal.dk/lejligheder/aarhus/59m2-1-vaer-id-5399740

Husleje 4.552
Depositum 12.606
Forudbetalt leje 12.606
Antal værelser 1
Indflytningsklar 1. januar 2024
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore