Ny affaldssortering i Aarhus Midtby
21. september 2016
Ny affaldssortering i Aarhus Midtby

I Aarhus skal vi sortere vore affald mere, end vi allerede gør. Vi starter den 20. september 2016 med de husstande i Midtbyen, der i dag aflevere deres glas eller papir i nedgravede beholdere eller i kuber. I 2017 kommer resten af kommunen med.

Som ejer eller administrattor af en ejendom i Midtbyen vil vi gøre dig opmærksom på, at beboerne nu skal i gang med at sortere. Ud over glas og papir skal beboere i Midtbyen også sortere plast, metal og pap. For at gøre det nemt skal det sorterede affald afleveres i de samme nedgravede beholdere, hvor der i dag alene kan afleveres glas og papir.

HUSSTANDSOMDELT MATERIALE

Alle beboere i Midtbyen modtager i uge 38 et brev i postkassen med en række materialer, der skal hjælpe sorteringen på vej.

  • En folder som fortæller mere om, hvad der skal sorteres, og hvor det sorterede affald kan afleveres.
  • Et ark med klistermærker, som kan sættes det sted, beboeren vælger at opbevare det sortrede affald, indtil det skal afleveres. Ikonerne er de samme, som på de nedgravede beholdere eller kuber.
  • En kort vejlidning til opslagstavlen eller køleskabet.

www.sorter-mer.nu kan du læse mere om den nye affaldssortering og se materialet.

Der kommer ingen takstændringer i 2016. Taksterne for 2017 er endnu ikke afkolarede. Så snart de er afklarede, kan de ses på affladvarme.dk

Har du sprøgsmål, kontakt KundeserviceAffald på kundeserviceaffald@aarhus.dk eller telefon 8940 1600.

Med venlig HIlsen

KundeserviceAffald

 

 

NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore