Om NME
 
 
  Om NME top  
Ejendomsadministration i mere end 45 år
NME Ejendomsadministration tilbyder udlejning af over 450 lejemål samt administration af udlejningsejendomme og ejerforeninger i Århus. Udover vores rent administrative funktion indgår vi også som rådgiver i byggesager samtidig med, at vi tilbyder rådgivning i forbindelse med driften af f.eks. selvstændige ejerforeninger og generelle spørgsmål omkring ejendomsadministration.

Kompetent administration

Hjørnestenen hos NME Ejendomsadministration er professionel og imødekommende service. Med 10 ansatte og over 45 års erfaring i branchen besidder vi en solid faglig viden og stor indsigt i ejendomsadministration der udmønter sig i kompetent service for kunder og lejere.

Siden opstarten i 1966 har vi drevet en moderne og innovativ forretning, hvor vi anvender de nyeste og mest avancerede IT-værktøjer i vort arbejde. Vores kvalitetsbeviste administration afspejler sig i vores udlejningsejendomme, hvor vi altid bestræber os på at tilbyde vores lejere velholdte og istandsatte lejemål.

Vi følger gældende lovgivning og praksis

For NME Ejendomsadministration er det utrolig vigtigt, at forholdet mellem os og vores kunder bygger på gensidig tillid og tryghed. Gennem vores medlemskab af Ejendomsforeningen Danmark holder vi os løbende orienteret om gældende lovgivning og praksis samt tilpasser vores administration til foreningens anbefalinger.
Ejendomme og lejemål
  Ejendomme og lejemål
Liste med beskrivelser og billeder af alle vores ejendomme og tilhørende lejemål.

Arrow Se listen med ejendomme
Administration
  Administration
Læs mere om de ydelser NME tilbyder, såsom administration af udlejningsejendomme og ejerforeninger

Arrow Mere om vores ydelser
Kontakt os
  Kontakt os
Kontakt kontoret eller vores viceværter

Arrow Kontakt oplysninger
 
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore