Fremvisning
 
 
  Fremvisning top  
Hvordan foregår en fremvisning?
For at komme i betragtning til en fremvisning, skal du udfylde vores ansøgningsformular med dine bolig ønsker. Dermed bliver du tilføjet i vores emnebank over boligsøgende personer. Såfremt vi er i stand til at tilbyde dig et lejemål, vil vi kontakte dig direkte for at aftale en dato for fremvisningen.

Lejemålet fremvises af en repræsentant fra NME. Vi gør opmærksom på at lejemålet ved fremvisningen fortsat kan være beboet af den tidligere lejer og derfor møbleret. I visse tilfælde er den tidligere lejer også tilstede i lejemålet ved besigtigelsen.

Under fremvisningen vil vi i fællesskab gennemgå lejemålets rum og tilhørende faciliteter i ejendommen. Vi vil efter bedste evne besvare alle de spørgsmål du måtte have til lejemålet og ejendommen.

Ønsker du efter fremvisningen at indgå en lejekontrakt, er du velkommen til at tilkendegive din interesse for vores medarbejder eller efterfølgende kontakte kontoret. Vær dog venligst opmærksom på at lejemålet kan blive fremvist til flere personer og NME forbeholder sig retten til at vælge blandt ansøgerne til lejemålet. Din tilkendegivelse er altså ingen garanti for at vi kan tilbyde dig lejemålet.
Indflytning
  Ny lejer
Fremvisning

Lejekontrakt

Depositum og forudbetalt leje

Overtagelsesdagen
Lejeperioden
  Lejeperioden
Vedligeholdelse

Betaling af leje

Forbrugsregnskab

Fremleje
Fraflytning
  Fraflytning
Opsigelse

Før flyttesyn

Flyttesyn

Flytteafregning
 
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore