Studsgade 8-10
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Billeder kommer snart
1 værelses
Antal værelser 1
Brutto etageareal 47 m2
Internet Yousee
Kabel TV Yousee
Husleje fra 4.995 kr.
Aconto forbrug 950 kr.
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
1 værelses
2 værelses
1 værelses lejligheder i Studsgade
Vores 1 værelses lejlighed i Studsgade har et bruttoetageareal på 47 m2. Fra lejlighedens lille entré med indbyggede garderobeskabe er der adgang til det moderne badeværelse. I forlængelse af entréen findes lejlighedens store værelse med integreret køkken og rum for indretning af spisekrog og soveafdeling. Lejligheden er belagt med lyse parketgulve og hvide gipslofter.

Værelse med integreret køkken
Lejligheden er indrettet med lyst og funktionelt HTH køkken med laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Til køkkenet hører køle/fryseskab samt komfur med glaskeramisk kogeplade. Vinduespartierne tilfører stuen masser af lys samt en unik udsigt til midtbyens hustage.

Badeværelse
Badeværelset er udstyret med hvid sanitet, gulvvarme, skabsplads samt separat bruseniche. Gulvet er belagt med klinker. Lejlighederne har desuden egen vaskemaskine og tørretumbler som er installeret i badeværelset.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører et opbevaringsrum i ejendommens kælder. Alle lejligheder er desuden udstyret med dørtelefon. Internet og kabel TV bestilles gennem Yousee og er ikke inkluderet i huslejen.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore