Studsgade 8-10
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Stuen Næste >
2 værelses
Antal værelser 2
Brutto etageareal 55 - 79 m2
Internet Yousee
Kabel TV Yousee
Husleje fra fra 6.265 kr.
Aconto forbrug 950
Depositum 3 mdr.
Forudbetalt leje 3 mdr.
Plantegninger
Se plantegning af lejligheden
Andre lejligheder
1 værelses
2 værelses
2 værelses lejligheder i Studsgade
Ejendommen huser seks charmerende 2 værelses lejligheder med et bruttoetageareal fra 55 til 79 m2. To lejligheder har adresse på 1. sal, mens de sidste fire er beliggende i ejendommens øverste etage.

Bemærk: Billeder og plantegning skal ses som et eksempel, da lejlighederne alle har forskelligt bruttoetageareal, ruminddeling og indretning.

Kendetegnende for lejlighederne er de rummelige opholdsstuer med god plads til indretning af spisekrog og sofagruppe. Lejlighederne er desuden alle belagt med lyse parketgulve og hvide gipslofter, enkelte med loft i kip. Størstedelen af lejlighederne har en lille altan med udsigt til Domkirken og midtbyens hustage.Køkken
Lejlighederne er indrettet med lyse og funktionelle HTH køkkener med laminat bordplade og god plads i over- og underskabe. Til køkkenet hører køle/fryseskab samt komfur med glaskeramisk kogeplade.

Badeværelse
Badeværelset er udstyret med hvid sanitet, gulvvarme, skabsplads og separat bruseniche. Gulvet er belagt med klinker. Lejlighederne har desuden egen vaskemaskine og tørretumbler som er installeret i badeværelset.

Lejlighedernes faciliteter
Til lejlighederne hører et opbevaringsrum i ejendommens kælder. Alle lejligheder er desuden udstyret med dørtelefon. Internet og kabel TV bestilles gennem Yousee og er ikke inkluderet i huslejen
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore