Studsgade 8-10
Info
Vis på kort
Billeder
Lejligheder
Erhvervslejemål
Studsgade 8-10
8000 Århus C
Lejligheder 7
Erhvervslejemål 3
Etager 2 + stuen
Lejlighedstyper1 - 2 vær.
Husleje fra6.000 kr.
ElevatorNej
Husdyr tilladtNej
Buslinjer1A, 2A, 3A, 4A, 12, 13, 14, 15, 17, 18
Indkøb200 m. Føtex
TøjvaskMaskine i lejlighed
Charmerende ejendom i Latinerkvarteret
Ejendommen Studsgade 8-10 rummer syv nybyggede lejligheder fra 2008 beliggende i det stemningsfyldte Latinerkvarter. Seks af lejlighederne er 2 værelses lejligheder, alle med forskelligt bruttoetageareal og ruminddeling.

Ejendommens faciliteter
Der er adgang til lejlighederne gennem det nyetablerede trappetårn i gården, hvor ejendommen desuden udmærker sig som et charmefuldt og nyrenoveret bindingsværkshus. I den brostensbelagte gård findes der cykelstativer for ejendommens beboere samt diskret affaldssortering. Alle lejlighederne råder over dørtelefon samt pulterkammer i ejendommens kælder.

Parkering
Til ejendommen hører tre parkeringspladser i ejendommens gård. Parkeringspladserne må kun benyttes af erhvervslejemålene.

Området
Den ensrettede Studsgade er beliggende i det stemningsfyldte Latinerkvarter. De smalle brostensbelagte gader huser en bred vifte af hyggelige caféer og alternative forretninger. Området er kendetegnet ved sin afslappede bohemeagtige atmosfære og de mange charmerende bindingsværkshuse. Latinerkvarteret er en del af Århus midtby med let adgang til restaurationerne langs Åen og indkøbsmulighederne på Strøget. Trods ejendommens beliggenhed midt i byens puls er der blot få minutters cykeltur til naturskønne omgivelser ved Riis Skov og stranden ved Bellevue.

Udover de 7 nybyggede lejligheder, rummer ejendommen i Studsgade også 3 store erhvervslejemål til henholdsvis restaurations-, butik og kontorbrug. Læs mere under fanebladet erhvervslejemål.
NME Ejendomsadministration
Søren Nymarks Vej 15 · DK-8270, Højbjerg · Tlf .: 8628 1799 · Fax : 8628 8550 · mail@nmejendom.dk
CMS og webdesign: ProCore